søndag 26. juli 2009

Er i Oslo !!

Sitter bak den giga giga skjermen til svogeren min. Er den 20 eller 30 tommer den her da ?? Rart å se bloggen sin så megastor....det blir veldig nært.

Ikke for det !! Alt jeg skriver står jeg for!! Selv om noen vil fortelle meg hva jeg bør skrive, eller ikke. Jeg er den jeg er.Og jeg er ett ok person. Det er bare alltid noen negative sjeler der ute.
Nå har vi spist kinamat, og dusjet. Jeg skal hoppe i seng tidlig . Til frokost rusler vi på åpent Bakeri.Tar 5 min å rusle . En fin bitteliten tur på morrrastkvisten.
Så har jeg hørt om Home & Cottage. Er det en bra butikk ? Skal finne ut hvor den ligger etterpå. Og så må jeg innom Sandvika storsenter. Og selfølgelig på Friday med ungene....ok....margariten deres da !!
Jeg skjemmes, men jeg har ikke vært i Vigelandsparken, den vil jeg se ?? Ellers er det noe annet som man bør få med seg her ?
Takk for god hjelp. Jeg vil gjøre alt dere anbefaler meg. Så jeg skriver det ned....slik at jeg kan plotte forskjellig ting inn på gps.
JIPPI ...vi er på ferie !! Skal prøve å oppdatere her. Men sikkert dårligere med besøk til dere. men det kommer.
Bare fortsett å komme med tips dere.
Jeg hører på dere...til Demolitionmannens store skrekk !!
Klem til dere alle !!

fredag 24. juli 2009

Ferie hjelp. ???

Søndagsmorgen drar vi på ferie. Dessverre ingen langtur i år heller. Ferien blir avpasset etter lommebok og barn.
Men vi gleder oss like fult. Søndag kjører vi ned til Oslo å henter pia vår. Jeg må si at jeg er heldig som har søsken som bort på spennende plasser...vell 2 av tre gjør det. Lillesøstra min bor rett bak slottet så det er alltid i gangeavstand til alt.
Vi stopper der, og ser om Oslo har noe spennende å by på. Hun dra bort den dagen på ferie hjem.


Etter en stopp går turen til huset til lillebroren min. Han flyttet til Statthelle, bamle i fjor. Og han trives som bare det . Han er ungkar og spellemann . Så storesøster lurte på om hun ikke kunne låne det mens han var hjemme på besøk.
Heldigvis har jeg vært den typen storesøster som alltid har vært raus med gjestfriheten. Jeg er 13 år eldre enn han. Og da han var liten ...ca 8 -13 var han mye hjemme hos oss. Vi bodde i Trondheim og tok han med på kino ol.Og nå låner vi hans ;)
.

Det ser ut som det er en vakker liten by. Det er i nærheten av Langesund. Larvik, Breivik og bare ett par timer fra Kristiansand. Og det ikke dette de kaller det blide sørlandet ?? Vet ikke jeg.? Vet bare av kor trivilie trønderlag e æ.
Er det noen bloggvenner og lesere som bor i nærheten ?
Jeg setter veldig mye pris på all hjelp jeg kan få. Dere kan jo på denne måten hjelpe meg å få en fin ferie med familie. Deilig å være blogger å få hjelp med dette.
Det kan være alt fra spiseplasser, byer vi må innom, strender, severdigheter og ikke minst shopping, Interiør så klart.
Og har dere noen tips om Kristiansand familiepark så er det SUPERT !!
I hodet mitt ser jeg kanskje for meg at vi tar en svipptur over dammen til Danmark. Hvis det er billig billeter å få tak i. Men det er i hodet mitt, og ikke i Demolitionmannen sitt. Men jeg elsker Danmark.
Jeg blir så glad for all hjelp !!!


Kom gjerne med forslag. Husk at vi er så spontane at vi på 15 min kan finne ut at vi drar til Oslo og så gjør vi det ;) Og da er det ikke ferie engang.

Store klemmer til dere alle ;)
PS !! Tennene er der , men paralgin pakkene er ikke blitt rørt. Tre paracet har jeg tatt. Og selv om det er lammende smerter klarer jeg å mestre smertene. Leker en lek. At jeg rir på en smertebølge. Puster meg igjenom istedenfor å trosse den.
Og tro det eller ei det virker. Så da ligger jeg å rir på smertebølger.Prøv !! Det hjelper. Flyt...flyt og puste.

Tusen takk !!

Den som er våken synder.....


Nå ble dokk skræmt ja !! Egentlig kjedelig...men jeg sverger på barna mine att jeg ikke har sovet ett sekund i natt !!
Om jeg er trøtt !! Nope !! Jeg var bare ikke trøtt i natt, ganske enkelt...egentlig ganske så komplisert.
Flere grunner....en god en er at jeg var redd for smertehelvete i kjeven. Og med god grunn visste det seg . Nå lurer jeg på om ikke problemet vart fikset ?? At vi enda ikke har funnet årsaken eller om tennene er ømme etter tretimers økten i går ??
Etter flere timer med spøkelser og demoner på kanal fem krøp jeg tilslutt ned i sengen kl 0315.

Jeg skjønte at det var ikke vits å prøve å lalle. Så begynte jeg på en krimbok. Sånn to timer inn i boken begynte jeg å savne action . Så fant ut om jeg skulle leke true or false med Demolitionmannen. Han sier alt når han tror han sover.Ondskapsfull latter her.MOOAHHAHA

"Elska du mer når æ var slank og pen ?"Jeg visker det slik, at han skulle tro det var en drøm.
Snork, snøft " Hæææ....ælske dæ enda, uansett kor tjukk du e eller sty...." hark ,,Nå våknet overlevelse instinktet hans. Han været en forandring, mine nesevrikking, snurping av munnen...ett eller annet...denne mannen er god !!
Han tar seg inn." Du e fræmdeles vakker og pen og sexy og..." oppildnet av sine ord og dertil tanker. Fant Demolitionmannen at litt morgenaction på morgenen hadde vært supert.
Men da spratt Irina opp." Kainn du itj masser nakken min da.......hallo ....nakken hoo NAKKEN !!"
Men Demolitinmannen orket ikke det kl 5 om morgenen Men annet action virket ikke avskrekkende ???.Og så skjønte han "absolutt itj koffor æ skull gjør mæ sååå kostbar"

"Nei det gidde itj æ altså"...jeg hoppet ut av sengen og inn i dusjen.
"Hmm kanskje æ skal bake frokosthorn ???"
Så etter å ha lest maaange tenåringsmødre blogger, der de beskriver om hvordan barnevernet er så teite og dumme og barnefaren ikke vil ta ansvar....fikk jeg nok av meg selv. Jeg foraktet plutselig min smålighet...Hvem er JEG til å synse noe om andres blogger ?? Æsj !! Deres dyneløfting er jo ikke verre enn min. Hadde jeg nettopp ikke kommet meg opp fra dynen og slengt den på Demolitionmannen.???

Med jeg- skal -bli -ett- bedre- menneske- filosofien i hodet gikk jeg på Rema. JEG stod å VENTET på at Rema skulle ÅPNE KL 0700 OM MORGENEN !!
JEG som TVINGER meg til å STÅ OPP KL 13 i helgene, og i ferien...host host.Godt sovehjerte eller ??
Jeg kjøpte med gjær, mel og syltetøy. Her skulle det bakes.Prinsessa reiser til Oslo alene med fly. (Hun reiste kl 93o)
Er jo nervøs for det å .Det var en del av kommuniongaven fra tante. En helg i Oslo basert på hennes ønsker.
Hun gleder seg !!
Hun ble kjempeglad for at jeg hadde laget den frokosten .Bare for henne. Horn, ost, syltetøy og jordbærsugerør melk. ....Og så bittelitt til Demolitionmannen som ble dypt og hardt såret. Hi hi hi
Jeg er fremdeles ikke trøtt. Men bare sånn i tilfelle jeg blir gal. MMOOAAHAAHAA( ond og gal latter) Red anmerk: galere.
Så tro jeg faktisk at jeg skal legge meg ned. Minstemann ble med pappa på siste arbeidsdag før ferie. Fjortisen klarer seg selv...sover. Og prinsessa er vel fremme.

Jeg og mine pulstrerende smerter og bomullshodet.
HA HA HA !! Føler meg uforskammet glad.


PEACE & LOVE

torsdag 23. juli 2009

Dæven steike kor vont æ har !!!

På godt trøndersk !! Og her det ikke rom til tenke på de som tar avstand av slikt språk.
I ett par uker nå har jeg hatt "dødsvondt" ( Og jeg har hatt masse smerter oppover årene) men dette var noe av det verste jeg har opplevd.

Intense smerter i venstre kjeve. Den har dunket som en hest i galopp. Smertene har forplantet seg i hele hodet, og i hele kroppen. Den har vært lammende, at mange ganger lå jeg å gråt i sengen.
Jeg har knasket paralgin forte og paracet. .....om det har hjulpet ...egentlig ikke. Smerten har jo vært der . Bare gått fra 10 til 9 i smerteskalen.

Og så er det tannlegen da. Jeg HATER tannleger, og har skrekk mot dem. Og i de siste ukene har jeg tilbrakt noen timer der. For å si det slik.
Min anatomi er dessverre helt forskjellig fra andres. Negativt sett.

Alltid klør legene seg i hodet å lurer på om det er mulig !! Men med meg er det meste mulig. HA ha... Jeg har en legejournal som ett laaaaangt vondt år. Eller hele Norgesk telfonkataloger ...

Tennene også.....

Nettopp kommet hjem fra tre timer hos min kjære tannlege. Jeg vet ikke helt hva som er gjort. Men nå sitter jeg å venter på at bedøvelsen går bort. For jeg tror det blir #"%¤&& vondt.
Da jeg dro derfra spurte han om jeg hadde igjen paralgin forte.
Det hadde jeg ikke.
Så da han skrev ut en resept på tredve begynte jeg å svette.
betyr det at det blir vondt ??
Var det ikke derfor jeg har brukt timer for ikke å snakke om penger( har ikke betalt noe enda, jeg nektet siden jeg VIL ha ferie) Heldigvis er han nabo og vennen vår.

Så nå sitter jeg å venter ...... Dateen på fanget. Tv på og paralgin på bordet.....hmmmm

kjenner jeg noe...

PS !! Jeg er så flink !! Fikk lastet ned FireFox. Enkelt !! Og tror jeg liker det. Har det på følelsen.... men har mistet favorittene mine og vet ikke hvordan jeg lagrer favoritter på firefox !! Noen som vet.

Ha en vidunderlig smertefri kveld !

onsdag 22. juli 2009

Gave til en følger og en blogshop kunde.

Jeg elske egg !! Kan ikke få nok av det !! Og må til en hver tid ha det hjemme. !!




Jammen vet man ikke alltid hva man skal skriv her inne. Har jo ideer, men noen tar tid. Og det er ikke hverdag man gidder å bruke en evighet på ett innlegg.
Jeg har nemlig låvd med selv å være flinkere til å oppdatere bloggen min.
Har kommet inn på noen flere blogger nå, men fremdeles er det noen av dere som nekter meg å kommentere. Den kaster meg ut mange ganger. Og jeg vet dessverre ikke hva firefox og andre ting er.
Rimelig dum på data. Kan å blogge. Og thats that !!
Jeg ser at mange har sommer konkurranse !! Kjempeartig !!




Jeg vil gjerne feire sommeren her i bloggen også. Så det jeg vil gjøre er at alle følgerene mine er med i en konkurranse på en gave.
Dere som følger meg og som leser bloggen min. Gjør det artigere å blogge. Og vil gjerne takke dere !!Som sagt vil jeg ikke at du skal melde deg på som følger kun for konkurannsen. men for at bloggen min gir dere noe. Dette er ikke følgersankning, mer som takk for at du allerede følger meg !!
Vet ikke hva det blir. Kan hende det blir noen flotte gamle fat, eller noe nytt. Har ikke bestemt meg enda.
Og så vil jeg gjerne benytte anledningen til å takke dere som handler i blogshopen min med å takke. Og si at alle dere som har handlet, og handler i blogshopen i JULI er med i trekning av en gave . Noe jeg enda ikke vet. Men det kommer !!
Trekker siste dag i juli. Jeg har jo navnene til følgerne mine på bloggen. En av dere følgere blir det.
Og jeg har mail fra dere som har handlet på blogshopen så det ordner seg.
Følgerene på blogshopen blir også sett på som ett.
Gå til blogshop her




Ha en vakker dag !! Whats goeing around, comes around !!


tirsdag 21. juli 2009

Min store kjærlighet i designer verden.

Det er vel mange som har gjettet seg til at Philippe Starck er min favoritt designer. Jeg syns mannen er ett designer geni, og jeg tør påstå at han er den designeren som har hatt størst innflytelse på design de siste ti årene.
Slik Arne Jackobsen, Charles og Ray Eams var da de levde, og var på topp.

Nei, faktisk har Philippe Starck hatt mer innflytelse. Denne mannen har tegner alt fra unike ting. Som Yaten til en vanvittig rik oljesheik med bra smak, designer hoteller, den andre mest solgte stolen i verden (ghost chair) etter syvern. Til mer komersielle ting som tannbørste.
Philippe Starck ble født i 1949 i Frankrike. Og utdannet seg som produkt designer, interiør designer og arkitek. Allerede som 19 åring startet han sitt første firma.
I dag er han en av de viktigeste designer for firma som Allessi, Target Store, KARTELL Duravitt, Flos og andre store anerkjente designer hus.

Hva gjør Phillippe Starck så anerkjent og elsket av mange. Jeg tror det er den tidløse designet han. Ta feks Louis ghost. Det er "kopi" av en gammel Louis stol fra 1700 tallets Frankrike. Han har laget den til en moderne vri. Av polycarbon slik at stolen er i "plast" Stolen finnes i flere farger, ren svart, rødt eller hvitt.
Og min , blank !! Disse stolene passer like bra til ett moderne interiør, som tilbehør til gamle bondemøbler fra Norge.
Jeg har fremdeles ikke sett at disse stolene ikke passer til interiøret de befinner seg i .



Men av og til tror jeg at han kan bli kreditert andre produkter som ikke han er tegnet. Som Bourgie lampada fra Ferruccio Laviani. Og det skjønner jeg !! De har litt av den samme ideene bak ting. jeg har flere ting av p Starck. Fra ghost og victoria ghost, vase og til vannkran.
Og jeg ønsker meg masse mer !!
PS ! Kommer ikke inn på MANGE blogger fremdels, særlig de som har kommentar feltet nederst og har passord.
Beklagerjeg har prøvd mange ganger !!Det er ikke fordi jeg ikke gidder å gjengjelde kommentaren , men av tekniske årsaker.


mandag 20. juli 2009

Are you a chandeleir ?.






Jeg er rar på noen ting, feks kan jeg ett ord i hodet. Jeg spekulerer rundt det ordet....smaker litt på det og tenker....
Feks ordet chandeleirs...det er ett fornemt, grandios og vakkert ord. Ja det betyr lyskroner. Jeg ser for meg store vakkre lyskroner.






Men hva vi ser for oss oppi hodet, er veldig subjektiv. Jeg kunne feks aldri hatt en overskrift med "My chandelaires..." For da føler jeg at jeg hadde skuffet mine lesere.
Chandelaire er store vakre,dyre empire lyskroner.
Det er chandelaires for meg. min subjektive mening. Du har en annen. Kanskje lyskroner med armer....kanskje tom den fra IKEA på bildet til venstre er Chandelair.
Men ikke for meg....det er en vanlig lampe for meg !








Hvis noen hadde sagt . Vil du se min chandelaeirs å vist meg den fra IKEA hadde jeg flirt så jeg hadde dødd.
Den henger på rommet til pia ...og vi bruker ordet ikealampe til den.
Når jeg tenker meg om, så har jeg kun en ...i mine øyner chandelaiers, og det er den førs. For den er gedigen og i empire stil.





Dette er for meg lamper...til nød en liten lyskrone.



Nydelig liten lyskrone...men IKKE chandeleirs.
Ja dette innlegget er jo like givende som å se perfekt plukkede øyenbryn ha ha...men dette er altså en av mine ord fetisj...har flere på lager.
Oppsumering !! Jeg har bare en lampe jeg kan kalle chandelir, og det er den store empire lyskronen over spisestua !!
Hva mener du, hva er i din mening chandelair og er den lille ikea lampe en chandelair ?

søndag 19. juli 2009

Vil du værra me mæ hjæm i natt ???



Sovva i samme sæng i natt.....hvis du tørr ??
Dette er en kjent trøndersang som vi sang til når vi var fjortiser. Hvis du ikke vil sove i samme seng som mæ..tji hi...
Så kan du sove på dette gjesterommet.








Har vist litt bilder av det før, men da var ikke liftgardinene i fløyel ferdig opphengt. Jeg har alltid ment at humor er en bra egenskap, i RL og i interiør. Jeg tror om du er en humoristisk person så vil det vises på interiøret ditt.

Istedenfor å ha en tapet på fondveggen som jeg ofte pleier ....tenkte jeg at dette rommet skal være morsom, og kontrastfylt.
Så da klinte vi på med murpuss !! Det skulle se ut som en rå murvegg.




Liker jeg lilla !! JA !! I love lilla ...interiørmessig ;) Nattbords lampen har jeg spraylakkert i mekonomen sprayen. Og så har jeg limt på falsk pels. Dette kan du se her.
Skapet var kjempestyggt da det ble kjøpt. Det ble malt, og bakveggen fikk limt på seg designertapet fra Stella Mc Carty sin kolleksjon.
Det er denne tapeten som er i designerbutikkene hennes. Sjekk her.




Her ser dere lampen bedre. Mine faste blogglesere vet at jeg også elsker urner. Sjekk her .Som dere ser har jeg ikke pøst på med ting . Samtidig som det er morsomt og fargerik fremstår det som roligt, svalt og sobert.
Den fargerike lyskronen er kjøpt i Danmark.
Morsom og rar !! Og så er det vakkert lys i den.





Litt detalje bilder. En gul vase fra en rumenske glasskunstner, mot en gul sommerfugl på tapeten.
En herlig fargerik pute fra Ceannis sjekk her. Mot den grove betongveggen.






Jeg er ikke så glad i nips men på gjesterommet har jeg en liten samling med hvit opalglass og hvit keramikk.
Velkommen skal du være. Gjesterommet venter på deg !!


fredag 17. juli 2009

Hva gjør en blogg bra, intressant og populær.


Heisann og hoppsann.
Kom ikke inn på bloggene deres i går, prøvde MANGE GANGER !! Men skal fortsette å prøve.
Jeg fikk gjøre noe nytt. Det er jo artig å være en av de 100 mest leste bloggerne i Norge, og da tenkte jeg at jeg skulle sjekke de andre som er der.
For å si det slik er det lenge til jeg kommer på første eller andre plass.
Her har folk over 40 000 sidevisninger i uken eller er det på dagen ??:) WOW !!
Så tenkte jeg at jeg skulle sjekke litt hva de skrev om . Og etter at jeg hadde lest noen.( Vil ikke nevne noen, i tilfelle de blir såret )
Så fant jeg ut at de skrev om absolutt ingen ting. En gutt som er Norges største gay blogger likte å vise seg mye, sånn halvnaken, med perfekte plukket øyenbryn og ansiktsmaske.
Og ja !! Bilder der han kliner med andre gutter.Gutten var søt han.
Og han skrev om...........ja hva ? Så sjekket jeg noen blogger om tenåringsmødre på 16 og 18 år . De skrev om sin hverdag med barna sine.
I dag våknet x kl o4, hun spydde, ville ikke ha mat, fikk besøk av kjæresten som laget taco osv.
Javel tenkte jeg. Dette interessere iallfall ikke meg. men hvem er jeg til å si det. For jeg begynte å tenke. Kanskje syns folk at min blogg er "tragisk". Ok jeg kan ikke gjøre noe med det eller kan jeg ??
Er det slik at de som skriver om sin hverdag er mer populær ? For meg virket det som det er de som er størst . Og særlig de som er " sensasjonslysten" de som forteller om sin "tragiske" hverdag. Som mener de har blitt behandlet feil eller ingen forstår de,at de er for unge, eller forteller utrolig intime detaljer om sitt liv.
Vi leser jo det. Det er som Big brother. Du vil ikke vedgå at du ser det. Men hele realety konseptet slår an.
Jeg har selv lest blogger der jeg blir utrolig fascinert av ting de skriver. Selv om jeg står for andre synspunkter , verdier og meninger. ( Sier ikke at mine er bedre)
Uff så tragisk har jeg tenkt, men leser jeg disse !! JA ! Det er de jeg sjekker mest. Det er som å se på en trafikkulykke. Du vil ikke se det tragiske,forferdelige tingene foran deg....men så må du allikevel.
Det trigger ett eller annet i oss. Den mørke siden.
Mange av disse bloggerne, jeg har selv sagt det i min blogg, ber de som legger igjen negative kommentarer om å slutte å lese bloggen, hvis det er sånn at personen ikke liker den bloggen.
men det funker ikke slik nemlig !! Desto mer du føler at en blogg er "tragisk, patetisk og pyton" Desto mer blir man hung up til å følge denne bloggen .
Jeg har leste Ida Wulff og tenåringsbloggerene som syns at vi "gamle" bloggeren er patetisk. De skriver at vi er sjalu på deres sukse på blogging. På deres sidevisninger, de mange leserne, og at de faktisk tjene penger på å blogge.
Jeg er ikke en sjalu person, så jeg er ikke sjalu. Jeg syns det er toppers at de tjener penger. Skulle gjerne gjort det selv. Jeg er glad på deres vegne.
Det jeg lurer på er.Hva mener du om disse bloggerene, hva mener du er en bra blogg. Hva er det folk liker å lese ?
Og hva ville du forandret på det du skriver, for å få flere leser ??
Og bryr du deg om du har 1000 eller 10 personer på bloggen din ?
Jeg bare lurer.............

torsdag 16. juli 2009

Kjede mæ............



Dette er noe jeg trodde jeg aldri skulle si.Har jo egentlig masse å gjøre....som å pusse og male. Vaske to tonn med klær. Heldigvis er det rent og ryddig siden avisa var her i går.
Men orke ikke noe av de tingene jeg nevnte. Har hatt migrene i dag, men nå har jeg liksom lyst å gjøre noe morsomt.
Som å dra på kino eller spise ute.Noe jeg ikke gjør til vanlig.




Ikke finner jeg en bok jeg har lyst å lese heller....hva skjer da ? Jeg liker jo egentelig mitt eget selskap også....merkelig !!
Må vel finne på noe spesielt.
Ringte t.o.m med Demolitionmannen for å si at jeg kjedet meg.




Må vel kanskje finne malekosten, og se om jeg finner en bok som ser spennende ut.
Sjekk dette gamle vinduet folkens. Det er gammelt. Også tråsnelle holderen også.
Disse tingene og bordet blir lagt ut i blogshopen min i kveld.
Men dette med å kjede seg...RART !! Men det handler vel mest om at jeg har lyst til å gjøre noe annet enn jeg SKAL.
I morgen er det sikkert full fres igjen.





Husk å sjekke ut bloggshopen her i kveld da.
Ha en herlig herlig sommerkveld !!
Husk, du skal ikkje sove bort sumarnatten, den er for ljos til det.!! Gå ut å ......ELSK !!
Ha ha , ett eller annet som er gøy da ?

OPPDATERING !!
Har vært innom alle dere som har kommentert meg på mine tre siste innlegg, men kommer ikke inn !!
Er det bare meg eller er det noe rart med blogger !!
Men jeg gir meg ikke. Skal fortsett å prøve !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online