torsdag 29. september 2011

Høsten er eplekake & kako :)




Utrolig god eplekake:)

Lite interiør her. Tiden strekker ikke bestandig til alt som jeg skal gjøre oppi hodet mitt. vel der skjønner...de planene jeg ønsker å fullføre.


Nå for tiden får man kjøpe nydelige epler i butikken. De er gode å knaske på, men de er også gode i en kake. Denne er UTROLIG GOD. Selve smaken på deigen...hmmm ....hele kaka er god :)

Dette blir en høy og stor eplekake, men du kan også steke den i to rundformer.


200 gr TINE SMØR.
3 dl sukker.
Dette røres hvitt

4 egg
8 dl mel
4 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 små kopper melk. Jeg bruker å blande med fløte

Et egg om gangen oppi sukker/smøret. Sikt i mel, bakepulver og vaniljesukker. Ha i fløtemelka. Jeg syns det er bedre at deigen er litt mer slapp i fisken, en fast. Da blir den saftigere.

5-6 epler skjæres i båter. Ha den oppi en bolle med sukker, kanel og litt smeltet smør.
Legg eplene "pent" på kaken. Den skal stekes i ca 45 minutter i 180 grader

Og om jeg kan ta en bit..i wish..... men gjør det du, du vil IKKE angre.

onsdag 28. september 2011

Dagens outfit

Heisann :) Siden flere har etterspurt dagens antrekk innlegg, så kommer det bildet fra i går . Ja, jeg vet de er uklare, men det syntes jeg er bare ok he he. Skjønner at tenåringen ikke akkurat syns det er kult å ta bilde av mammaen .


Begynner nederst. Kremfarget støvletter fra Bibi. Helt meg, nagler og reimer :) Kjøpt hos Amone. Bloggen hennes er HER. Brun tights og bluse fra Vila. For noen uker siden hadde de supertilbud. 10 plagg for 500 kr. Jeg kjøpte plagg verdi ca 6000. Og vet dere hvor mye 10 plagg er ? Det føltes veldig myyyye da jeg tellet 7. Da tenkte jeg åhhh hva mer skal jeg ta :) Uansett en kremfarget blus i chiffon med flaggermusarmer. Grønt smykke fra Lindex, grønn ring fra H&M og Glitter. Klokke fra Tyrkia. Se innlegget under.


Det som er viktig når man har på en lengre topp under, er å ikke dra den for langt ned ! Gjør du det ser beina kortere ut enn tilfelle :) På det nederste bildet er den dratt for lang ned. På bildet 1 og 2 er det slik den bør være :) Hmmm ser ut som jeg er gravid. At jeg holder hånden på magen...hmmm..........det er jeg ikke !!

tirsdag 27. september 2011

Grønt er skjønt....hoho klisje de lux....


Jeg ville bare vise dere bildet av min tøffe klokke kjøpt i Tyrkia.Jeg lette etter en Kybo ( Vet ikke hvordan det skrives.) Klokkene er utrolige fine. Solide og store.Og jeg elsker stoooore ting :)


Denne klokken fantes også i lys lilla...men det var den grønne jeg hengte meg opp i ;) Så det ble den. Neglene er fransk manikyr og det er vippelina mi som ordner dem. Samme flinke jenta som legger vippene mine. Disse neglene ble ordnet for 6 uker siden....men fremdeles like fine. Hun er så FLINK !!
Jeg fikser vipper og negler på topp til tå på Melhus. HER


Grønn ring som ser ut en stein er fra H & M og kostet 49 kr. Den firkantede grønne smaragden min er kjøpt på glitter for 29 kr.....på SAAAAAAALG of course :)

I dag har jeg trent og nå er jeg på vei til Vippelina mi og søteste Svanhildmi som driver med longlife tatovering. Skal fikse litt mer på utsende vet dere...ha ha.

Ha en flott dag :)

mandag 26. september 2011

Pusser du opp et gammelt hus ? Tips og råd :)



Heisann & Hoppsann :)

Vet dere, jeg kom plutselig på at det er en ting jeg ikke har blogget om :)



Da vi flyttet inn her for 7 år siden, var det mange små rom. Det var i for seg greit, men vi ønsket mer lys og mer space. Vi hadde allerede brukt en formue på skifte all det elektriske. På vegger, tak, nytt bad og parkett på alle rommene i 2 etasje. Dette er ett stort hus...så pengene gikk.....


Problemet var at det stod igjen hull i gulvene. Hull der de gamle veggene hadde vært. Og siden vi ville vente med å legge ny parkett ( Noe det aldri ble noe av ) Så stod hullene åpne...og vips kunne noe falle ned å brekke foten.


Det vi valgte(Jeg) å gjøre var å legge spotter i gulvet. Det ble trekt elektriske kabler. Slik at vi fikk frem lys. Vi har mulighet til å dimme lysene. Det er bare ett ekstra piff til interiøret.Det er noe annet man kan gjøre. Jeg stod nemlig mellom å legge lys eller å fylle hullet med noen kule Steiner, falske blomster ol. Hvis du da velger dette tipset ville jeg ha valgt plexiglass på toppen .


Dette er et tips jeg har skrevet om før, men mange nye lesere siden da. Stuen her var i en mørk rødfarge panel. Her gikk vi inn med stooooor forakt. Vi rev ut panelet. LIKER IKKE :) Vi la sponplate og ...Nå husker jeg ikke hva den type strie heter ( kommer snart ) men den er helt slett. Veggene ble malt helt hvitt. Hold dere unna eggehvit og cafe latte. Det er farger så forandrer seg fort. Plutselig sitter du å lure på hvilken farge du kjøpte ?



Her hadde vi også ett problem. Her stod det et svær monster av en peis. Peisen var dekket av murstein i en rar farge. Så den ble revet, og så stod vi igjen med samme problem som sist. Vi valgte å fylle gapet mellom parkett og peis med stein.
Det er en type pebbels, du finner de i blomsterbutikker/gartneri. Jeg burde ta dem opp før jul, siden disse har ligget i ett år. En vask blir bra :) Hiv dem i dusjen og la dem tørke der.



Av og til, istedenfor å kjøpe alt nytt og bruke en del penger kan man tenke litt utenom boksen. Jeg håper at noen kan med seg disse rådene videre :)

Ha en suuuuper kveld.

Husk at vi skal ha åpent hus !! Her kan du lese mer om det.

Litt mer om trenningen



Heisann og hoppsann. Noe av det jeg trener med heter kettlebells. Vi bruker den på forskjellige måter. Her har jeg knipset noen bilder av Tove. Hun knipset av meg...men huttutuu. Så jeg velger å vise før og etter, når jeg har blitt fiiiiiiin.


Vi trener ofte med kettlebells. De kan brukes veldig forskjellig spørs hva men ønsker å oppnå.


På det nedeste bildet svinger man kettebellen bak ryggen med den ene hånden, og tar i mot med den andre. Jeg husker ikke akkurat nå, hva disse veier, de finnes i flere "kilosklasse" Det er en helt utrolig følelse og stå på en strand tidlig en høstdag. Fantastisk !


Vi damer har alltid en unnskyldning for å ikke trene. Vi har ikke tid, mulighet. Og om kvelden har vi lyst til å sette oss ned. Kl kan være 21, du innser at det er 40 min til favorittserien din. Og da er det ikke noe vits å ha på seg joggeskoene. Tenk om du gjør det. Gå 15 minutter og så snur du å går hjem igjen. Da har du fått en halvtimes trimtur. Ett glass vann etterpå og da blir det ikke så mye godis.

Ha en kjempefin uke :) Husk å ta deg en liten tur ut i kveld. Høsten er herlig tid.

søndag 25. september 2011

Tips & inspirasjon til hjemmet.



Heisann på en søndag :)

Håper at alle mine blogglesere har det bra :)'

I dag skal jeg skrive om favorittsiden min på internett/ facebook. Jeg regner med at det er mange interiørdamer rundt om i vårt lille land. Mange uten blogg. Da jeg oppdaget DENNE siden som heter Tips & Inspirasjon til hjemmet ble jeg veldig glad. Dette er en side der du kan legge ut bilder av dine prosjekter.Om du ikke har blogg er det kjekt. Du kan feks vise et bildet av ett skap du ikke helt hva du skal gjøre med. Og vips har du mange svar. Er det et interiørråd du trenger så får du alltids hjelp. Om det er hvilken type maling man bør velge, tapettips, hagetips...og så videre. Navnet sier seg selv. I sommer fikk jeg plutselig en kjempeflott gave i posten. Det var en utrolig kul wallstikkers i knallgul. Jeg venter med å legge den på til mitt neste hjem. "Den fikk jeg for at du har en utrolig inspirerende blogg" Stod det på koret og jeg måtte gråte litt.

Du har mulighet til å vinner flere gaver hver uke. Og disse gavene er ikke småtterier. Det er fine interiørting, ofte dyre interiørgjenstander.

Beate som driver denne siden må ha stor honnør og skryt for at hun har skapt enn inspirerende side for oss interiørfrelste. Jeg har ike ord for hva denne flotte damen får til. Alltid tar hun seg tid til en kommentar bilder som er lagt ut. Jeg linker alltid til bloggen min. Har fått mange blogglesere pga det.Det er tross alt over 30 000 som liker denne side. Så innlegget faller alltids i smak for noen. Jeg får mer kommentarer på den facebook siden enn i bloggen min. Det er alltid lettere å kommentere. Det jeg liker med T & I er at den er veldig objektiv. Du trenger ikke å ha en spesiell stil for å poste. Det er nemlig flere interiørsider som IKKE er det. De fremmhever kun de samme bloggne gang på gang. Ikke tenk på hvilken stil du har, eller om bildene er estetiske fine. Bare du får frem hva du vil formidle. Sett i gang, meld deg inn" Oppdag e ny verden av inspirasjon.Du vil ikke angre :)

De har også en blogg HER.

Ha en fortsatt en fin kveld :)

lørdag 24. september 2011

Det rosa juletreet kommer opp...NÅ....snart...


Bare tre måneder igjen til julaften...jiiipii !! Jeg har alltid syntes at bloggdamer har begynt med juleinnlegg altfor tidlig. De syr julegaver og baker pepperkaker i september. Ja jeg har t.o.m kommet med innlegg om det. I min velkjente stil, men ingen regel uten unntak. Til mitt forsvar blir det den siste julen i dette huset. Og den siste julen for huset noen sinne. ......


Derfor skal det feires med brask og bram !! Jeg syns det er utrolig trist og må flytte ut, men det er dessverre ikke noe vi kan gjøre med det. Naboen vår er et stort gartneri, regulert til næring. Det er nå kjøpt opp. Og nymodernes leiligheter vil komme opp på tre av huset fire sider. Ingen vil bo her da...ikke vi heller. For på den andre siden er det sykehjem på 4 etasjer :(
Min vakre drømmevilla midt i sentrumen som er 110 år gammel, må bøte med livet for nye leiligheter....i dont like !! Sånn er livet......


Derfor skal jeg bli en interiørblogger verdig. Jeg begynner å tenke på jul i dag. Her skal det ryddes og vaskes. Alle julekaker og godteri skal være ferdig til den 13 desember. Jeg skal nyte julen.... jeg skal begynne å pynte 1 desember, jeg som bruker å begynne lille julaften. Gaver må kjøpes inn. Jaaaa her får jeg det travelt. Siste jul i huset og siste jul for huset, må feires. Jeg vil ha nyttårsselskap og skal invitere alle som vil komme. Kommer du ?


Jeg skal ta kontakt med bymisjonen og spørre om de trenger litt hjelp før jul og evnetuelt i mellomjula.I år skal det bli jul med store bokstaver. Og selfølgelig begynner jeg med treet. I fjor hadde vi rosa juletre, rosa kuler og rosa julelys. DET VAR KULT !! Hadde folkevandring foran vinduene......vet ikke om det blir det i år. Kanskje selger jeg det.... det var i fjor, hører rykter at det blir popis i år. Så da kan jeg ikke ha det ! Kanskje jeg bare skal gå for ett digert amerikansk juletre ? Eller hvitt, med ledlys i barnnålene...det er sååå kult.Hvor får jeg tak i slike da ?



Ha en fin juleaften tre måneder før .....Hoo hoo happy chrismas with pic of my pink chrismastree

fredag 23. september 2011

Hjemme hos meg, soverommene.


Jeg har seriøst ikke så mye å skrive om. Jeg har ikke hatt tid, mulighet eller lyst til å være kreativ. Derfor viser jeg bare ett bilderas av soverommene her i huset. Vi har 6 soverom her i huset. Jeg viser bildene av alle - tenåringen sitt rom. Der er det unntakstilstand....ganske ofte....
Bildene er fra da vi la ut huset til salgs i fjor. De var i salgsoppgaven.







Jeg syns vi har det fiiiiineste rommet i Norge. Og sånn er det med den saken. HER kan du lese mer om soverommet.



Pia mi fikk ett IrinaStyle rom, helt etter eget hodet. Dattra til mora si. Hun skulle IKKE ha noe i hvitt :) HER kan du se mer.



Favorittfargen min er LILLA. Alle vet det. Elsker elsker lilla. Gjesterommet er holdt i lilla. Den grå betongveggen laget vi da vi flyttet inn. Det er betongpuss som er klint på glassfiberstria som var det. Har du lyst på ett mer urbant og industriaktig rom ...så klin på . Se HER Innlegget er fra 2009 så det er skiftet litt om der.





Rommet til kaosbarnet. Det ble også en mini makeover på dette rommet i fjor sommer. Skapdørene hang, slang og dørene stripete og fæle. HER og HER kan du mer om makeoveren og rommet.

Walk in closet er gamle rommet vårt. HER kan du se mer.

De fleste bildene har dere sett før, men det kommer stadig nye lesere til. Og siden jeg er i bloggtørke periode så får dette holde :) Ha en fiiiin kveld. Jeg har også vært supersløv med å kommentere, men lover at i løpet av helga kommer jeg å kommentert til alle snille:)

torsdag 22. september 2011

Åpent hus hjemme hos meg.


For to år siden hadde jeg åpent hus hjemme hos meg. Og det ble en suksess. Nå har jeg igjen fylt opp huset. ( Må bli kvitt noe siden vi skal flytte) Denne gangen har jeg også med en venninne som har hatt en butikk. Hun har en del nye varer, både interiør, klær og sko som hun skal selge for en billig penge. Her blir det mange, mange flotte varer. Vi servere kaffe, vin og enkel servering. Her har damer som har ting til felles noe å prate om. Håper mange kan ta seg en tur, både fra Trondheim, Levanger, Verdal, Stjørdal pluss mange andre steder komme.

Har ett bilderas av ting som kanskje kommer til salgs. ( Må finne ut hva jeg skal kvitte meg med ) Datoene dere må notere å sette av er. Vi kommer også til å lodde ut flere varer.

Torsdag 20, fra kl 18 og Lørdag 22 fra kl 14 i oktober

Vi kommer til å ordne en facebook invitasjon. Og det kommer også ytterlig mer info og bilder av varer som legges ut på min facebook side. IrinaStyle HER kan du trykke for å komme ditt. mange av varene kan man også se på blogshoppen min HER. ( Det er en del varer som er solgt som jeg ikke har skrevet solgt på ) Alle bildene under her er av hjemmet mitt, tatt før i år eller i 2010.

Velkommen skal dere være. Alle er velkommen. Gjerne ta med venner. Og det er også fint om du vet at du kommer eller kanskje kommer å sende meg en mai på allofirina@gmail.com















Klem fra Irina

onsdag 21. september 2011

En liten interiørgreie.....


Vi har vel alle noe vi liker....veldig spesielt, jeg har også min greie. Av og til vet vi selv ikke hvorfor vi liker de tingene, bare at vi gjør det. Det er ikke til å gjemme bort at jeg elsker gevir, det har dere alle forstått. Til og med før det ble populært har jeg kastet lange blikk etter horn.

Som vanlig har jeg alle disse prosjektene mine. Og mens jeg satt der på en stol å så over gevirene mine, tenkte på prosjketet at EUREKA...derfor liker jeg det. Stolt og glad over egen innsikt gikk jeg til DM. "Veit du koffor æ like gevir " DM så på meg. Sånn rart..." Tjaa sikkert pga av pappaen din det ! "

Og det er det. Skjønner ikke at han tok den før jeg gjorde det. Faren min var rancheier fra Colombia han hadde 6 - 7 gårder der han drev med kvegdrift.Han var størst på det i fylket sitt. Jeg husker ikke så mye av gårdene bortsett fra at jeg brukte å sitte på skuldrene hans, mens han tok en liten runde ut på ett av jordene med meg. Jeg syntest hornene var skumle og vakre, men så var jeg ca 4 år :)

Mamma giftet seg med en nordmann så pappa og gårdene hans ble et fjernt minne, et minne jeg tenkte mye på. Og drømmen min var å dra tilbake til han så fort jeg ble 18. Da jeg var 12 fikk vi dessverre en telefon om at han hadde blitt drept på en av sine gårder........:( Jeg tenker på han hver dag .....

Det er dette som er min største sorg, å ikke bli kjent med pappaen min .Ikke ha noe far - datter forhold til han..... så da det gikk opp for meg sist uke at jøss...dette er en pappating...da ble jeg glad. Det er litt rart, ikke sant, at inntrykk, følelser og minner betyr så mye for oss at det t.o.m kan påvirke interiørstilene vår.Hva tror du ? Har du en slik interiørting som er påvirket av minner ?

Uansett, dette prosjektet er kalt pappaveggen :) Ha en fiiiiiiin dag :)
PS :) Hornene holder på å få en makeover .


onsdag 14. september 2011

Veldig meg !

Jeg er faktisk superheldig, fast leverandør av bloggheader. Og så vet hun hva jeg ønsker, uten å spørre ? Superkresne meg likte denne med en gang !.Her får jeg jammen meg visst frem IrinaStyle.....og min elsk på rååååååååsa, kontraster og glam. LOVE IT !!
Det beste er at jeg får disse mailene. "På tide med en ny header eller hva ? Og så får jeg en fil :)"

Jeg har ikke snakket med "Sophie" men hvem vet, kanskje lager hun en til deg for en rimelig penge ? Mange spør meg nemlig hva de må gjøre for å bli lagt merke til som blogger. Jeg har like stort problem å svare på disse mailene hver gang.

Det viktigeste er å være seg selv, ærlig og rett frem. Vær tro mot dine tanker, ideer og stil. Gjerne skill seg ut. Det finnes mange hundrede tusener blogger. Ha en fin header, en som betegner deg og din blogg. Jeg kan så og si ingenting om data eller design av header. Jeg har alltid fått hjelp av gode bloggvenner ved utforming av bloggen.

Og nå har jeg vist fått meg en egen leverandørheadere. He he . Bloggen hennes er iallfall HER. Jeg regne med at om du har noe spørsmål om header så svarer hun deg sikkert :)


tirsdag 13. september 2011

IrinaStyle littt overalt........liksom....


Av og til, en sjelden gang, lurer jeg på hva jeg driver med....sånn interiørmessig. Jeg skriver atIrinaStyle er blanding...paljetter, glam går hånd i hånd med knallfarger og rust/avskallede møbler. KNALL !!


Ut i gangen har jeg denne posthyllen, som jeg ikke vet om jeg skal selge eller ikke. Jeg liker den veldig godt. Og det jeg liker best er at den er autentisk, jeg har latt den være slik den er. Bare gitt den fordums glans. Jeg personlig mener at gamle posthyller og arkivskap bør være slik de alltid har sett ut.


Vi som er på interiørmesser og er genuint opptatt av interiør vet at det fines mange "look alike" posthyller og industriskap som ikke er gamle, men kun kopier. Derfor syntes jeg, at jeg burde respektere posthyllen min og ikke male den hvit, gul eller rååååsa med tapet. Jeg slår jo tross alt ett slag for gjenbruk og gamle møbler :)


Jeg har dette rustikke/natur elementet en meter fra Barokkspeil, barokkbord og stol. Egentlig er det ganske kult, man vet egentlig ikke hva som venter deg når du kommer hjem til meg.Det sier folk som kommer...og jeg forstår det nå.


Husker du ikke hvordan skapet så ut ? HER kan du se det og få tips om hvordan du behandler teakmøbler. Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiin dag :) Tjoohoo

Og så driver jeg å tenker på hvilken stil jeg bør rendyrke i mitt nye hjem...skal jeg gå for en stil eller IrinaStyle.....?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online