torsdag 29. august 2013

Dette kan du lage med wowbein :)




Jeg selger pleksiglass bein til møbler. Det er to typer, ett sett som er slanke og ett sett som er tykkere. Begge er de vakre :)) Ta kontakt på allofirina@gmail.com eller ring meg på 47 65 51 31


For tynne bein er det 2000 kr og for de tykke er det 2500 kr. Ønsker dere beina sendt sender jeg de for 300 kr ( posten satser er ca det :)


Tynne bein


Tynne bein

Tykke bein

Tykke bein


Tykke bein


Tykke bein

Tynne bein


Tynne bein


Tynne bein


Tynne bein


Tykke bein


Tynne bein.


Har du ett gammelt bord, skjenk eller skap og vil ha noe helt UNIKT. Da kan du lage noe spektakulert med ett sett med WoW bein :))

lørdag 24. august 2013

Masse loppis og auksjons nyheter


Hei. Og velkommen tilbake etter en lang blogferie. Macen min er syk...så kan derfor ikke skrive mye eller langt før den blir sliten og må gå i dvale.



I morgen søndag den 25 august har vi åpent kl 12- 14. Låven er stappfull av nyheter! Og siden den er akkurat det...stappfull så har vi minus - 20 på en varer om du kommer i morgen. Så om du er på leit etter gamle fine sengebenker, skap mm så har du kommet rett.


Kan jeg friste dere med kaffe og hjemmelaget suksessterte som jeg spander? I nydelige omgivelser på vakre ERSGARD kan du nyte roen av en gammel nydelig gård fra 1700 tallet.

Vi lover deg en unik og anderledes opplevelse på låven. Her finner du det unike som ingen andre i din omgangskrets har. Like one of a kind som du eller jeg....


I morgen er denne sengbenken satt ned 20 prosent !! Så i handelen er det minus 20 prosent på en vare :)
En fiiiiiin sødagstur, ta med hele familien på låven, vi har underholding og kuriositeter for alle i familien. I PROMISE U :)


Neste søndag, 1 september har vi dessverre stengt.Ellers er dere hjertelig velkommen til å komme etter avtale. Ring meg på 47 65 51 31 eller allofirina@gmail.com.
Sjekk alltid FB HER siden vår for siste oppdateringer om åpningstider, varer mm.



Glæde mæ te å se dæ :) Om du tror du finner noe så ta med kontanter, vi tar ikke kort:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online